Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos es compromet a dur l'aigua potable a tots els municipis de les Balears

28417
Juan Pedro Yllanes, candidat de Podem, s'ha compromès a dur aigua potable a tots els municipis de les Illes. | Podemos

Podem Balears s'ha compromès aquest dissabte a fomentar i treballar perquè la xarxa d'aigua dels municipis sigui potable i de gestió municipal si governa a les Balears. Així ho ha anunciat el partit després d'una Trobada Municipalista duta a terme en la seva seu de Palma, on han assistit també els candidats en les llistes de 20 municipis, en els quals la formació es presenta per primera vegada.

Segons ha anunciat la formació, l'aposta depèn de garantir el dret de la ciutadania a disposar de manera accessible d'aigua potable. «És essencial poder beure aigua de l'aixeta i no haver de fer una despesa extraordinària per a comprar embotellada» ha afirmat el candidat de Podemos al Govern, Juan Pedro Yllanes.

En aquest sentit, Yllanes ha explicat que amb aquesta mesura aconseguiran «també disminuir l'ús d'aigua embotellada i l'impacte del consum de plàstic en un territori tan fràgil».

Per part seva, la Secretària General de Balears, Mae de la Concha, ha valorat de forma «molt positiva» el seguiment de la vaga feminista que va tenir lloc divendres. Així, ha apuntat que està «orgullosa de pertànyer a un país que ha estat capaç de sortir al carrer d'aquesta manera amb aquesta claredat dient que es vol igualtat».

En aquesta trobada, regidors de la passada legislatura als Ajuntaments han compartit experiències amb els candidats i candidates, entre els quals han assistit Aitor Morrás per Eivissa, Alberto Jarabo per Palma, Carla Gener per Ciutadella i Cati Pizà per Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.