Setmanari d'informació local - 138 anys

Un membre de VOX Alcúdia: «Després es demanen per què alguns opten per matar-les»

28463

Un membre de la junta de VOX a Alcúdia, Manuel Llofriu, ha publicat un missatge a través del seu perfil de Facebook fent apologia a la violència de gènere: «Quan el feminisme és una condemna per a l'home! Després es demanen per què alguns opten per matar-les abans de llevar-se la vida! Si l'hagués matat, un altre cas de violència masclista; si s'hagués suïcidat, ningú parlaria del cas». Així s'ha expressat el militant de del partit de Jorge Campos.

Llofriu ha esborrat el missatge i ha apuntat el següent: «Lament que s'estigui usant aquest desafortunat comentari per a atacar a VOX i deman disculpes si algú es va ofendre. L'única cosa que vaig voler fer és deixar constància que les denúncies falses a molts homes els destrossen la vida i no tenen ajuda de cap mena per part de les institucions».

Per la seva banda, el partit d'extrema dreta ha intentat desvincular-se de Llofriu amb el següent missatge a través de les xarxes: «VOX Balears condemna les paraules de Manuel Llofriu, únic responsable de les mateixes i en cap concepte atribuïbles al nostre partit».

Més tard, Llofriu ha publicat la seva decepció envers el partit així: «Doncs ben enganyat em varen tenir fins al dia d'avui. He estat de voluntari en multitud d'actes del partit cercant signatures i ajudant en tot el possible , qui em coneix sap molt bé que estic en contra de la violència i que com VOX, don suport a un va canviar en la llei de violència de gènere , VOX Balears s'ha desvinculat de la meva persona de mala manera i la veritat que em sent defraudat i avui dia continuava pensant que estava afiliat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.