Setmanari d'informació local - 138 anys

El mallorquí Manel Mula, nou responsable de l’Oficina de l’Institut Ramon Llull a Londres

28471

El mallorquí Manel Mula és el nou responsable de l’Oficina de l’Institut Ramon Llull a Londres. És el segon illenc que ocupa un càrrec de responsabilitat de les oficines de l'IRL a l'exterior, després que el menorquí Julià Florit fos el responsable de la delegació de Berlín entre els anys 2013 i 2015.

Les funcions del nou responsable de l'Oficina de Londres seran principalment gestionar els interessos de l'IRL al Regne Unit i a Irlanda i desenvolupar en aquest territori d'influència les línies estratègiques i accions de la institució.

Després de graduar-se en Llengua i Literatura Catalanes a la Universitat de les Illes Balears, Manel Mula va cursar un MA in Cultural Studies a la Goldsmiths, University of London. La seva experiència professional abarca els sectors de la localització i de l'atenció al client en distintes xarxes socials. Actualment, forma part del grup de recerca LICETC (Literatura contemporània: estudis teòrics i compartius), on ha explotat les interseccions entre la teoria crítica i els mitjans de comunicació. A més a més, escriu sobre literatura en català per a Asymptote, una revista especialitzada en literatura i en traducció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.