Setmanari d'informació local - 138 anys

Organitzen unes jornades de participació sobre innovació democràtica

28547

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports conjuntament amb el Departament de participació ciutadana i presidència del Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Sineu, ha organitzat unes jornades de formació sobre innovació democràtica i pràctiques participatives. Aquestes jornades tendran lloc els pròxims 21 i 22 de març al CC Sa Quintana a Sineu.

Són unes jornades dirigides a persones amb responsabilitat política i personal tècnic de les institucions públiques, però també a entitats socials i a la ciutadania en general i es pretén fomentar la participació dels municipis de la part forana, acostant-hi esdeveniments institucionals.

Un dels temes que es desenvoluparà serà sobre la acabada d'aprovar Llei de Consultes i Processos Participatius de les Illes Balears, impulsada per la Conselleria de Cultura. Altres temes giraran al voltant de l'evolució de la Participació Ciutadana, la seva consolidació en normatives de caràcter estatal, autonòmic i municipal; el debat obert entre la participació presencial versus la participació digital o les noves tendències per assolir governs oberts i transparents. Tot plegat des de l'òptica de diversos ponents de tot l'Estat que convidaran a reflexionar-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.