Setmanari d'informació local - 138 anys

Balboa (MÉS): «Si nosaltres no ho feim per idees, altres ho faran per interessos»

28623
Guiem Balboa, candidat de MÉS a les eleccions estatals, durant la seva intervenció en l'assemblea. | MÉS per Mallorca

La militància de MÉS per Mallorca ha aprovat aquest dissabte en assemblea els programes per a les eleccions generals i autonòmiques. Així, les més de 100 persones que han assistit a l'acte han aprovat per assentiment i sense abstencions ni vots en contra els documents, que en total recullen més d'un miler de propostes.

El candidat a les generals, Guillem Balboa, ha destacat la importància de ser presents amb força a les eleccions vinents generals. «Si nosaltres no ho feim per idees, altres ho faran per interessos», ha apuntat.

Balboa ha explicat que el moment polític que vivim a escala estatal «és una oportunitat», ja que ha obert la porta a què les veus progressistes de les Balears puguin anar juntes al Congrés.

El també batle d'Alaró, ha valorat les propostes que MÉS per Mallorca ha aportat al programa de Veus Progressistes, de les quals ha volgut destacar les d'habitatge. Balboa ha recordat que l'habitatge és un dret i que les administracions tenen la responsabilitat de garantir-lo. «No volem més especulació amb l'habitatge, no volem que la gent hagi de destinar més de la meitat del seu sou a pagar un lloc per viure. Per això anam a Madrid amb propostes concretes i valentes, per fer de l'habitatge un dret garantit», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.