Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem s'unirà al «front comú» per a la protecció de ses Fontanelles

28663

El portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, ha anunciat que la formació s'unirà al «front comú» anunciat pel Govern, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma per a la protecció de ses Fontanelles després de la inadmissió a tràmit del Tribunal Suprem del recurs del Govern per la concessió de llicència comercial a l'empresa.

En aquest sentit, Jarabo ha explicat que s'ha de protegir el model de comerç de proximitat. A més, el portaveu ha confirmat que la seva formació votarà a favor de la Llei de Projectes Estratègics Industrials, ja que, segons ha sostengut, «protegeix la sobirania i no tant la imposició d'inversors» de projectes de reindustrialització a les Balears.

Sobre ses Fontanelles, Jarabo ha recordat que les llicències municipals ja estan concedides i ha apuntat que l'empresa «hauria de tornar a sol·licitar-les». A més, ha insistit que el «model a protegir és el de proximitat», ja que, segons han sostengut, «l'obertura d'un nou centre comercial acabaria amb els pocs beneficis del comerç de proximitat».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.