Setmanari d'informació local - 138 anys

El grup 'Saxophobia Funk Project' ofereix la seva primera gira internacional al Japó

28691

El grup mallorquí 'Saxophobia Funk Project' ofereix la seva primera gira internacional, al Japó, entre els dies 23 de març i 1 d'abril de 2019.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, la gira rep el seu suport a través de l'Institut d'Estudis Balears (IEB) a través de la línia de suport a la projecció exterior musical.

Al Japó, el quintet durà a terme un total de sis concerts; un a Kyoto, a Viva la Música, el 26 de març, i cinc a Tòquio: el 27 de març a Ueno, el 28 de març a l'Institut Cervantes (Ichigaya), el 29 de març a Udawaga Cafè Bekkam (Shibuya), el 30 de març a Basement Bar (Shimokitazawa) i el 31 de març a Shinjuku.

La presentació de la gira ha tengut lloc aquest dimarts a Ca n'Oleo per part dels cinc integrants del grup des de 2103, Cristian Sorribas, Alberto Moreno, Juanjo Monserrat, Joel Ródenas i Miquel Marquet. Tots ells han agraït el suport per part de l'IEB i de l'empresa promotora Japonicus en «aquesta primera gira internacional» que els fa «especial il·lusió».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.