Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern regala quatre anys més de lloguer d'un local a una entitat que promou l'odi contra el català

28755

L'escàndol, que voreja la prevaricació, continua. Segons ha publicat el BOIB, el passat 28 de febrer, el Servei de Patrimoni de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques «va rebre un ofici de la secretària general de la Conselleria de Salut instant al director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni la pròrroga, per un període de quatre anys, de la cessió d’ús gratuïta i temporal de la sala 111 del Casal Ernest Lluch, a 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà'».

Dia 11 de febrer de 2019, la secretària general de la Conselleria de Salut va comunicar a 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà' que el 23 de maig de 2019 s’exhaureix la vigència de la cessió d’ús gratuïta i temporal d’ús de la sala 111 de l’immoble esmenta. Al mateix escrit se sol·licitava a l’entitat que manifestàs si tenia intenció de prorrogar la cessió i que, si era així, presentàs la documentació necessària per dur a terme la tramitació administrativa corresponent.

El 19 de febrer de 2019, 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà' va trametre a la Conselleria de Salut la seva voluntat de mantenir el local que usen sense pagar. El Govern els ha concedit una pròrroga fins el 23 de maig de 2023.

Cal recordar que darrera el nom de 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà' s'hi amaga un escamot de militants extremistes que promouen l'odi contra la llengua catalana

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Peter el Saiyajin, fa mes de 5 anys

¿Y dónde es, el local? Es para regalarles pizzas por hacer algo útil por la sociedad, y sobre todo, por cada uno de los mallorquines que no soportamos el puto cagalán....

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente