Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort edita els Premis Ciutat de Palma 2018 de novel·la i poesia

28825

L'Ajuntament de Palma ha editat els Premis Ciutat de Palma 2018, que corresponen a la novel·la 'I la mort tindrà el su domini', de Rosa Maria Calafat, guanyadora del Premi novel·la Llorenç Villalonga i 'Atletes de la fuga' , de Juan Manuel Pérez i Pinya, guanyador del Joan Alcover de Poesia.

Segons ha informat Cort en un comunicat, l'edició de les obres s'ha duit a terme mitjançant l'editorial El Gall Editor, després de dos mesos del lliurament dels premis.

En la presentació, la qual ha tengut lloc a la biblioteca de Cort, el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha destacat que per a la seva cartera «aquests premis són l'eina per a demostrar el suport i reconeixement a la tasca dels nostres creadors».

A més, Carrió ha recordat que són «els premis literaris més antics de Mallorca i amb més tradició i prestigi». El regidor també ha agraït el paper dels jurats de les dues categories i ha donat l'enhorabona als autors, «que ara ja formen part d'una llarga llista d'autors consagrats com Guillem Frontera, Pere Capellà, Antònia Vicens, Maria Antònia Oliver, Josep Maria Llompart i tants altres».

Carrió ha citat les paraules dels jurats a l'hora de valorar les obres. De la novel·la de Calafat ha destacat el seu «relat desorganitzat de manera voluntària, el món mitològic que es presenta, amb tocs surrealistes, el seu humor negre i el tractament del tema de la violència de manera paròdica». Pel que fa a l'obra de Pérez i Pinya, segons els jurats, «la voluntat i el treball de construcció literària i riquesa lingüística».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.