Setmanari d'informació local - 138 anys

Eulàlia Lledó parlarà de 'Literatura. Llengua i vida, una espessa trena' en el marc del cicle 'Dones que inspiren'

28877

El cicle 'Dones que inspiren', que organitza l’Institut Balear de la Dona, el Consell Social i el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB, rebrà la professora Eulàlia Lledó. La presentarà M. Antònia Font, llicenciada en Filologia Catalana i professora d’educació secundària al CEPA La Balanguera.

Eulàlia Lledó és professora jubilada de secundària i escriptora, doctora en Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona. Les seves dedicacions principals giren al voltant de la investigació dels biaixos sexistes i androcèntrics de la literatura i de la llengua. Conrea també camps com la literatura d’assaig i reflexió, i la de viatges. Publica habitualment al diari digital El Huffington Post.

'Dones que inspiren'

La realitat contemporània requereix una reflexió complexa, un pensament contrastat des de múltiples vessants. Parlar del present no sempre és fàcil. Per aquest motiu, han pensat en dones que amb la seva tasca diària en diversos àmbits científics o humanístics escriuen part de la història i conviden a la reflexió sobre la societat, els canvis culturals, l’ètica científica, el periodisme objectiu, els nous marcs literaris, etc.

Cada una de les convidades la presenta una professora de la UIB o una dona del mateix àmbit del coneixement. En acabar l'exposició de la ponent, conviden el públic assistent a participar en un diàleg obert sobre els temes de què s’ha parlat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.