Setmanari d'informació local - 138 anys

Cicles formatius a distància

28985

Interessat a reprendre els teus estudis des d'una plataforma online? Llavors, no pots deixar passar l'oportunitat de formar-te accedint als ciclos de FP que pots trobar a l'ITEP. I és que es tracta de l'Institut tècnic d'estudis professionals que no només ofereix diferents cicles formatius presencials tant de grau mitjà com de grau superior, sinó que a més et brinda la possibilitat d'accedir fins a a 8 cursos a distància perquè res t'impedeixi obtenir la titulació oficial que desitges.

Però, quins són els cursos que poden estudiar-se des de casa a través d'aquesta institució?

Aquests 8 cursos abasten una sèrie de disciplines molt variades relacionades amb la medicina i la salut, l'educació i la gestió d'empreses. D'aquesta manera, pots ser tu qui triï el camp que millor s'adapti als teus gustos o aspiracions per a poder desenvolupar una professió de futur formant-te al teu ritme; si en aquest moment de la teva vida t'és impossible assistir a classes presencials o simplement prefereixes organitzar-te a la teva manera.

I, què hi ha del títol a distància en comerç internacional en particular?

La titulació de técnico superior en comercio internacional online fa referència a un cicle formatiu de grau superior per mitjà del qual aconseguiràs convertir-te en un expert en comerç exterior, podent llavors optar a una gran quantitat de llocs de treball en tot el territori nacional.

Els continguts del pla de formació són molt complets i et permetran adquirir un gran grau de mestratge en aquesta àrea d'estudi. Així, els continguts teòrics es classifiquen en 13 mòduls diferents que abasten els aspectes més rellevants en relació al comerç internacional que has de conèixer.

Per tot això, una vegada hagis finalitzat el curs amb èxit, tindràs ocasió de desenvolupar una professió vinculada a aquest sector dins del màrqueting, el comerç internacional o la indústria així com en institucions o organitzacions no governamentals entre altres. Les teves funcions principals seran les de gestionar, planificar i organitzar activitats dins del departament de comerç internacional de certes empreses.

Per què triar estudiar un FP online en comerç internacional en ITEP?

Especialitzats en la formació professional des de fa 4 dècades, el professorat compta amb una àmplia experiència en la impartició de cursos tant presencials com no presencials, per la qual cosa la teva educació estarà en molt bones mans i podràs avançar molt ràpidament cap a la teva meta final.

Així mateix, disposaràs d'una atenció personalitzada ja que la teva comunicació amb els teus professors i la resta de companys podrà ser fluida en determinats contextos. D'altra banda, podràs optar a beques oficials i descomptes que t'ajudaran a aconseguir el teu somni de dedicar-te a aquesta professió.

Una vegada adquirides les competències bàsiques repartides en els 13 mòduls diferents que has de superar i després de l'obtenció del títol acreditatiu, existeix un gran ventall de sortides professionals per a tu i no només com a tècnic en comerç exterior en camps com l'agricultura i la indústria sinó també dedicat al màrqueting o a la logística. Endavant!

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.