Setmanari d'informació local - 138 anys

Bauzá es fa reservista de l'Exèrcit espanyol

29025

José Ramón Bauzá ha anunciat aquest dilluns que serà reservista voluntari de l'Exèrcit espanyol. L'expresident del Govern i del PP ha explicat a través de Twitter que té «l'honor de complir un dels somnis de la seva vida. Quan acabi aquest període seré oficialment reservista voluntari de l'Exèrcit espanyol».

Bauzá ha informat que «durant les pròximes dues setmanes estaré a Cadis rebent formació militar especialitzada, que conclourà amb l'acte de jurament de bandera divendres que ve».

El també exsenador ha afegit que «a més de per la il·lusió que em fa compartir un dels majors honors de la meva vida amb vosaltres, vull que sapigueu que durant aquests dies aquí no puc fer manifestacions polítiques». «Si veis que en aquest període no coment res és que estic tenint l'honor de servir a Espanya des de la millor institució que tenim al costat de la Corona: les Forces Armades».

Fa unes setmanes semblava que Bauzá participaria en alguna de les candidatures de Ciudadanos. Albert Rivera assegurà que Bauzá els assessorava i semblava que hi havia la possibilitat que es participàs en alguna de les llistes. Poc després, emperò, Ciudadanos a les Balears va rebutjar que l'impulsor del TIL formés part de cap candidatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.