Setmanari d'informació local - 138 anys

Se cerquen famílies per a acollir nins sahrauís durant l'estiu a les Balears

29211

L'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, un any més, posa en marxa el projecte Vacances en Pau que permetrà que 95 nines i nins procedents dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria) puguin sortir durant dos mesos a l'estiu de les elevades temperatures del desert (s'arriba als 55 graus) i deixar enrere les mancances que pateixen ells i les seves famílies obligats a sobreviure des de fa més de 43 anys a un campament de refugiats. La situació d'aquests infants i les seves famílies continua sense millorar.

Durant dos mesos aquests infants vendran a les nostres illes per a conviure amb les seves famílies acollidores. Passaran una revisió mèdica per tal de diagnosticar i tractar els aspectes sanitaris i així evitar el desenvolupament de malalties greus.

A més, coneixeran i intercanviaran dues cultures totalment diferents, la qual cosa enriquirà tant a la família acollidora com a les nines i nins sahrauís i «es crearà entre la família d'acollida i la família sahrauí un llaç indestructible», expliquen des de l'Associació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.