Setmanari d'informació local - 138 anys

La plaça de sa Pobla acull una nova edició de 'Musiqueando'

29285

Els docents membres de les diferents federacions i associacions d'educació musical constituïdes als diferents territoris de l’Estat fan una crida des de la Confederació d'Associacions d'Educació Musical a contribuir al despertar musical entre els nins, així com a fomentar entre els professionals docents un esperit crític.

Com expliquen, l’educació musical «ha de gaudir d'un tractament digne en totes les etapes i nivells que conformen el sistema educatiu espanyol. L'Educació Musical és el lloc de trobada de molts valors que contribueixen al desenvolupament integral de l'alumnat, i de les persones en general».

És per això que el proper dijous, 11 d’abril, milers d’alumnes i músics se citaran a places d’arreu de l’Estat espanyol, en el marc del 'Musiqueando 2019', amb la finalitat de posar en valor «la importància de la música en el sistema educatiu i el reconeixement per part de la societat».

A Mallorca, es preveu que uns 500 alumnes de diferents escoles de música i instituts se citen a sa Pobla. El concert tendrà lloc a les 12.00 hores a la plaça de vila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.