Setmanari d'informació local - 138 anys

La ministra Delgado anuncia a les Balears una nova llei educativa 'inclusiva'

29385
Imatge de la conferència política del PSIB de Mallorca en la qual hi ha participat Dolores Delgado. | PSIB-PSOE

Els PSIB de Mallorca ha celebrat aquest dissabte la seva Conferència Política que ha de definir la base programàtica per als pròxims anys, tant per al Consell de Mallorca com per als ajuntaments, en una trobada en la qual hi ha participat 200 persones entre delegats i convidats i convidades.

A la trobada hi ha estat present la Ministra de Justícia, Dolores Delgado, qui ha participat en un diàleg sobre drets i llibertats amb el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, els candidats al Senat, Cosme Bonet i Susanna Moll, i Andreu Alcover com a moderador.

Delgado ha defensat l'educació com a major eina de transformació social i en aquest sentit, ha anunciat que quan els socialistes guanyin les eleccions del 28 d'abril «volem invertir el 5% del PIB en educació el 2025, perquè l'educació és la base de la igualtat d'oportunitats».

La Ministra socialista ha defensat que el Govern de Pedro Sánchez «ha fet més en educació que el PP en 7 anys» i ha avançat també que la pròxima legislatura els socialistes aprovaran «una llei educativa inclusiva i uns Pressuposts Generals de l'Estat socials».

Delgado tampoc ha volgut passar per alt la gestió econòmica socialista, recordant que «la nostra economia creix un 2,5%, hem reduït el dèficit i el deute per poder invertir en drets socials i som l'economia europea que major confiança genera, invertint i gestionant bé els recursos públics com heu fet a les Balears».

Finalment, en referència al bloc de drets i llibertats, Delgado també ha fet referència a la memòria històrica, defensant que «mentre durant anys el PP ha destinat 0 euros a la memòria, nosaltres hem reactivat aquestes polítiques més necessàries que mai en un moment en què els fills del franquisme reapareixen sense gens de vergonya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.