Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens diu que el PP «impulsarà una 'revolució fiscal' que retornarà 16.000 milions als ciutadans»

29467

La candidata del PP al Congrés per les Balears, Margalida Prohens, ha sostengut aquest dimarts que si el PP presideix l'Executiu espanyol «impulsaran una revolució fiscal», ja que el seu partit «no creu en les revolucions que es fan a les places amb banderes passades de moda, sinó en una revolució que retorni 16.000 milions d'euros a les butxaques dels ciutadans».

Així ho ha manifestat després de reunir-se (juntament amb el candidat del PP al Govern, Biel Company) amb representants de l'Associació d'Empreses Familiars i, més concretament, Prohens ha explicat que reduiran l'IRPF per sota del 40 per cent i l'impost de Societats per sota del 20 per cent.

Així mateix, ha assenyalat que eliminaran el d'Actes Jurídics Documentats per a hipoteques, com també els «injustos» impostos de Successions i Donacions. En la trobada han coincidit «en la necessitat d'una normativa estable i la defensa de la seguretat jurídica i de figura de l'empresari».

Finalment, ha afirmat que «eliminaran les traves als qui són els veritables protagonistes de la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.