Setmanari d'informació local - 138 anys

Govern i ajuntaments crearan una xarxa de platges sense fum a les Balears

29565

Les conselleries de Salut i Medi Ambient han animat aquest dimarts els ajuntaments costaners de les Illes a integrar-se voluntàriament a la xarxa de platges sense fum, una iniciativa que cerca «promoure els entorns i hàbits saludables, així com sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus en els espais naturals».

En un comunicat, la Conselleria de Salut explica que la responsable d'aquest departament, Patricia Gómez, i el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, s'han reunit per aquest motiu amb la Federació d'Entitats Locals de Balears (Felib), juntament amb representants de les direccions generals de Salut Pública i Participació, i d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus.

Així, han informat que es tracta d'una proposta nova i voluntària, mitjançant la qual s'apel·la a «la responsabilitat i el respecte i no a les normes o sancions». En altres paraules, els consistoris mateixos decidiran quina part del seu litoral adherir a la xarxa i, després, han de vetllar per a evitar que ningú fumi en aquests llocs, tot i que la Policia Local no pot sancionar els fumadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.