Setmanari d'informació local - 138 anys

Laura Gost amb 'La Cosina Gran' i 'Oriente' de José Carlos Llop, els més venuts de Sant Jordi 2019 a Palma

29579

La jornada de Sant Jordi 2019 ha transcorregut amb molt d'èxit durant aquest dimarts pels carrers del centre de Palma durant tot el dia. Els llibreters valoren molt positivament el Dia del Llibre en la qual el bon temps ha acompanyat i valoren, també, la vendes de llibres. Laura Gost amb 'La Cosina Gran' i 'Oriente' de José Carlos Llop han estat els més venuts de Sant Jordi 2019 a Palma.

Les roses han estat mot ben acollides, enguany sent novetat la venda per part de 9 floristeries amb un acord amb les floristes de les Rambles incorporades dins del recorregut oficial de Sant Jordi entre la plaça de Cort i plaça Espanya de Palma. Les activitats de música, contacontes, recitals i cercavila han fet de Sant Jordi una diada lúdica i festiva.

Entre els llibres més venuts destaquen:

En català:

- 'La Cosina Gran' de Laura Gost de l'editorial Lleonard Muntaner
- 'El secret del Drac de na Coca' de Melicotó de Saïm Edicions.
- 'Aprendre a parlar amb les plantes' de Marta Orriols, edicions del Periscopi.
- 'El millor d'anar és tornar' d'Albert Espinosa de l'editorial Rosa dels Vents. Que també ha estat un dels més venuts en castellà.

En castellà:

- El llibre més venut ha estat 'Oriente' de José Carlos Llop de l'editorial Alfaguara que juntament amb el de Laura Gost ha estat el més venut del Dia de Sant Jordi 2019 a Palma.
- 'El hijo del italiano' o 'El fill de l'italià' de Rafel Nadal i Premi Ramon Llull, Columna i Planeta, també ha estat un dels més venuts i en les dues llengües.
- 'Madre alemana padre mallorquín' de Sabina Pons de l'editorial Sloper.
- 'Los asquerosos' de Santiago Lorenzo, de Blackie Books.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.