Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem demana als hotelers que es reconeguin les malalties professionals de les 'kellys'

29653

La candidata d'Unides Podem al Congrés per les Balears, Antònia Jover, ha demanat aquest dijous a la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) que es reconeguin les malalties professionals a les cambreres de pisos i que aquestes es puguin jubilar als 61 anys.

Així li ho han plantejat en una trobada que han mantengut amb els hotelers aquest dijous, als qui els han traslladat «un missatge important de les 'kellys'». Jover li ha demanat a la patronal que «adquireixi un compromís amb aquestes Illes i un compromís amb els drets laborals dels seus treballadors».

En la mateixa línia, ha recordat que el seu partit va lliurar a la FEHM un decàleg amb mesures per a millorar les condicions de les cambreres de pis, que incloïa suggeriments «assumibles» com «substituir potes de llit i mampares per a evitar males forçades i realitzar el manteniment de les rodes dels carretons perquè sigui més fàcil desplaçar-los».

Per part seva, el candidat de Podem al Senat per les Balears, Pep Malagrava, ha reclamat que els hotelers «es comprometin» amb la sostenibilitat i el medi ambient. «Si aquest territori es destrossa, ells també perdran bona part dels seus beneficis», ha expressat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.