Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS-Esquerra proposa tenir els patis de les escoles de Manacor oberts

29655

Els infants i joves del municipi de Manacor tenen pocs espais de lleure. En el cas dels parcs infantils, molts d'ells es troben deixats, bruts i amb una manca de seguretat. «Pensar en els infants no és remodelar el parc del mercat un mes abans d'eleccions ni enviar-los a les afores del poble», ha denunciat Joana Maria Llull, candidata de la coalició.

Pel que fa als adol·lescents i joves, aquests disposen d'escassos llocs on puguin gaudir d'un oci alternatiu, trobar-se i emprendre iniciatives pròpies. Llull ha denunciat aquests situació en un vídeo difós a les xarxes on es poden veure imatges de parcs infantils amb brutor, mobiliari romput o amb pocs jocs. Així mateix, ha incidit que si l'equip municipal no ha estat capaç de fer un manteniment d'aquests espais, tampoc no ho farà si torna a governar.

«Quan Miquel Oliver sigui batle, adequarem nous espais per a infants i cuidarem tots els existents a totes les barriades i nuclis del municipi. Així mateix, impulsarem iniciatives com la dels 'patis oberts', per fer que aquests espais de les escoles puguin esser aprofitats fora de l'horari escolar per afavorir la convivència entre els infants i joves». Finalment, Llull ha dit que aquests segments d'edat «es mereixen estar integrats dins la nostra comunitat ja que són el futur d'aquesta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.