Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot torna a Can Alcover

29669

En el marc del 'Feim Divendres' dels Joves de Mallorca per la Llengua, qui organitzen activitats molt variades a Can Alcover per a dinamitzar els divendres, actuen Jo Jet i Maria Ribot.

Aquest divendres, 26 d'abril, a les 19 hores, el duet manresà torna a Can Alcover. Jo Jet i Maria Ribot ja varen ser a Palma a l'estiu de 2016, també de la mà de l'entitat juvenil per la llengua.

«Compartim emocions amb cançons i les utilitzem d’excusa per procurar fer més felices a totes aquelles persones que us les estimeu», així defineixen Jo Jet i Maria Ribot la seva música.

'Lliure o descansar'
«Un dia vam tenir una idea: fer servir les nostres cançons d’excusa per generar un projecte artístic que transformés el públic en la mesura que transformava els creatius que el desenvolupaven», així va néixer ‘Lliure o descansar’.

Aquest projecte és, segons les seves paraules, «un qüestionament a com ens prenem el dia a dia. Descansem o som lliures? Seguim el camí que ens proposen o escollim el nostre? Ens fem el llit perquè sí o ens el fem perquè volem? Acceptem el traç negre que ens diu com volen que fem les coses o fem la pinzellada de color que ens diu com volem fer-les nosaltres?»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.