Setmanari d'informació local - 138 anys

Els concursos d'oposició a places de Salut continuen a bon ritme

29695
Imatge d'una prova d'oposicions celebrada al campus de la UIB. | dBalears/Arxiu

La Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears ha continuat aquest dissabte, els exàmens de les convocatòries del concurs oposició per cobrir 45 places vacants de personal estatutari de la categoria del grup d'administratius.

Val a dir que el 7% del total de les places es reserva per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, sense perjudici que s'hagi d'acreditar la capacitat funcional per acomplir les funcions pròpies de la plaça.

Amb aquestes convocatòries la conselleria de Salut contínua complint amb el compromís del Govern de «crear llocs de feina estables a la Funció Pública, una mesura que millora la qualitat dels serveis assistencials i enforteix la xarxa sanitària publica». En total s'hi han presentat 1.508 aspirants, 1.297 a Mallorca, 121 a Menorca i 90 a Eivissa.

Aquest procés d'oferta d'ocupació pública és un més de la convocatòria més important que es realitza a les Illes Balears en aquest àmbit. El Servei de Salut ja ha enllestit els exàmens d'oposició de vint categories sanitàries i no sanitàries per optar a 2.144 places de l'oferta d'ocupació pública, als quals s'han presentat 14.042 aspirants. Això suposa, segons el govern, que «ja s'ha desenvolupat el 71% de l'oferta d'ocupació pública prevista des que es varen publicar les primeres convocatòries».

A més, hi ha convocades 1.400 places més —el procés d'oposició de les quals ja ha començat— per a les categories següents: 29 places de facultatiu especialista d'àrea (FEA) d'obstetrícia i ginecologia; 16 places de FEA d'aparell digestiu; 53 places de psicòleg clínic; 9 places de farmacèutic d'atenció primària, 1.268 places d'infermer, i 25 places d'infermer de salut mental. Per a aquestes convocatòries es presenten, en total, 6.576 persones aspirants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.