Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Vull fer realitat el gran somni de seguir transformant les Balears»

29877
Els socialistes de Montuïri han presentat la candidatura per a les eleccions, encapçalada per Toni Miralles. | PSIB-PSOE

Els socialistes de Montuïri han presentat la candidatura per a les eleccions del 26 de maig, encapçalada per Toni Miralles, en un acte amb prop de 150 persones i al qual ha assistit la secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol.

Armengol ha destacat durant la seva intervenció que l'educació tornarà a ser una de les prioritats per a la pròxima legislatura, fent possible el canvi que es va iniciar el 2015. «Bauzá ens va deixar el que ens va deixar; no ho oblideu perquè pot tornar», ha recordat la candidata socialista, qui ha insistit en el fet que «estam millor que fa 4 anys, però esper que d'aquí a 4 estiguin millor encara».

En aquest sentit, i per fer realitat «el gran somni de seguir transformant les Illes Balears», la secretària general ha demanat la màxima mobilització el 26 de maig, perquè després «del que vàrem lluitar per aconseguir la llei de dependència, els serveis socials, la igualtat, les pensions... ara no hem de tornar 40 anys enrere».

La candidata socialista, però, ha volgut insistir en com és de necessària la mobilització per fer realitat aquests projectes de progrés. «Hem d'anar a votar perquè els nostres fills i néts tenen dret a una terra millor i a polítics que es dediquin al que toca», ha sentenciat Armengol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.