Setmanari d'informació local - 138 anys

Melià es compromet a «recuperar i modernitzar» les galeries de la plaça Major

30191

El candidat del PI a Palma, Josep Melià, s'ha compromès a «recuperar i modernitzar» les galeries de la plaça Major en un centre de referència per al comerç de proximitat i per a la gastronomia mallorquina.

Segons ha informat el partit, Melià s'ha reunit aquest dimecres amb el president de l'Associació de Comerciants de la plaça Major, Andreu Isern, el qual li ha presentat el pla de la formació per a potenciar el sector i renovar la imatge i la identitat de Palma.

El candidat regionalista ha recordat que «la concessió d'aquests establiments acaba el mes vinent de setembre i s'han de cercar solucions», i ha afegit que la seva formació no està d'acord «amb la proposta d'Antoni Noguera, que vol eliminar els usos comercials».

Segons ha explicat Melià, s'ha de mantenir Palma «com una ciutat viva, dinàmica». A més, el candidat ha dit que «la coexistència amb les grans superfícies, i complexos a l'extraradi urbà fa perillar la fisonomia dels carrers i multitud de negocis que tenen una gran capacitat per a generar llocs de treball».

En aquest sentit, Melià ha deixat clar que El PI no vol més grans superfícies i impedirà que se'n faci una de nova a ses Fontanelles. El candidat del PI Palma, ha dit que des de la seva formació es farà una aposta clara pel comerç de proximitat i una de les mesures a desenvolupar és «trobar la fórmula perquè el clients d'aquests establiments puguin aparcar gratuïtament».

Melià ha apuntat que també volen promoure un pla per a renovar façanes o millores d'imatge dels comerços i dinamitzar a les barriades amb mercats, fires o activitats socioculturals entre altres. Altres iniciatives que la formació desenvoluparà, si entra a Cort, són fomentar la creació de les noves figures d'associació comercial de Pimes com són els centres comercials oberts o agilitar els tràmits per a l'obtenció dels corresponents permisos i llicències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.