Setmanari d'informació local - 138 anys

Cada vegada són més les persones que gaudeixen del pàdel

30225

Cada vegada són més les persones que gaudeixen del pàdel

Cada vegada són més les persones a Espanya que practiquen pàdel. A causa dels avantatges que aquest esport ofereix, l'afició del pàdel està en creixement, havent superat a esports de tota la vida com el bàsquet. Hi ha diversos motius que expliquen l'auge del pàdel, per la qual cosa no es tracta d'una moda passatgera ni de mera casualitat. En aquest cas, estem parlant d'un esport que és bastant senzill de practicar però que a l'igual es pot gaudir amb una major intensitat, per la qual cosa és accessible tant per a novençans, com a veterans. D'altra banda, el pàdel té una corba d'entrada bastant accessible, ja que per a practicar el mateix, necessitarem poc més que unes pales de padel i roba esportiva.

Aquestes pales, representen una de les decisions més importants per part d'un jugador de pàdel. En primer lloc i per a aprendre, l'habitual és fer-ho amb unes pales per a principiant. Aquestes pales estan pensades per a ser més senzilles de manejar, per la qual cosa el copejo amb les mateixes resulta molt més agradable i natural, una cosa completament necessària quan ens estem familiaritzant amb l'esport.

Tria la pala de pàdel que sigui del teu estil de joc

No obstant això, quan ja comencem aprendre els fonaments de l'esport, aquestes pales se'ns quedaran tales i necessitarem comprar una pala que sigui conforme al nostre estil de joc. Bàsicament en el pàdel, ens trobem amb dos tipus de pala completament diferents. Cap d'elles és millor que l'altra, simplement són tan diferents perquè cada jugador prefereix un estil de joc i en aquest cas, cal diferenciar entre potència i control.

Les pales de control, són unes pales que compten amb una major zona dolça, la qual cosa permet un major control de la pilota a l'hora de col·locar-la amb facilitat en diferents llocs de la pista. D'altra banda, les pales de potència compten amb un disseny molt més agressiu, en forma de diamant i compten amb un punt dolç una mica més avançat, permetent que la força a la pilota s'imprimeixi pràcticament des de la punta de la pala, aconseguint una major velocitat en el copejo.

Depenent de l'estil de joc que t'agradi, t'hauràs d'especialitzar amb l'una o l'altra pala. Realment, no existeix un estil de joc millor que un altre, ja que hi ha professionals del pàdel que han guanyat tot amb aquests diferents estils de joc. Molts professionals del pàdel coincideixen que el pàdel, és un esport de sensacions pel que es busca la comoditat i l'estar a gust, tant amb la pala que es porta, com amb la seva forma de joc. En aquest cas, el recomanable és provar totes dues opcions abans de practicar-les al complet, per a poder definir el teu estil de joc en aquest esport i amb això, facilitar l'elecció de la pala. En definitiva, ara que arriba el bon temps, és un bon moment per a començar a practicar pàdel si encara no ho has fet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.