Setmanari d'informació local - 138 anys

Janksy, Go Cactus i Ombra actuen en la novena edició de 'Focus Wales' a Gal·les

30267

Els grups Jansky, Go Catus i Ombra han estat les seleccionades per a actuar en el festival de música emergent 'Focus Wales 2019', a Gal·les. Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, qui ha explicat que en el cas de Ombra, és la primera vegada que actuen fora de l'Estat espanyol.

Aquest mateix dijous, 'Fira B!', que és el projecte de l'IEB que promou el mercat professional de música i arts escèniques de les Balears a l'exterior, ha realitzat una recepció conjunta amb el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) i l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), per a atreure programadors i professionals del sector per a donar visibilitat a l'exterior a les bandes de la regió.

'Focus Wales' és un festival internacional que se celebra a Wrexham, en el nord de Gal·les, i que dóna a conèixer a la indústria musical el talent emergent que Gal·les té per a oferir al món, juntament amb una selecció dels representants de tot el món.

Un total de 200 bandes actuen en una varietat d'espais i sales de música, amb 20 escenaris, i a més té programat un calendari complet de jornades professionals, esdeveniments artístics o projeccions de films.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.