Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat critica la «falta de coherència» del PSOE per la Llei de Residus

30269

El candidat de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha criticat aquest divendres la «falta de coherència» i el «doble discurs» del PSOE i del president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, després de la petició d'una comissió bilateral amb el Govern per la Llei de Residus aprovada pel Parlament.

«Aquestes actuacions ens encoratgen a continuar treballant i a liderar polítiques valentes que ara són un referent a Europa. Queda ben clar que només MÉS per Mallorca és la garantia per a dur a terme la transformació necessària», ha explicat Ensenyat en el seu compte de Twitter.

Cal recordar que la portaveu del Govern, Pilar Costa, ha sostingut aquest divendres que «no hi ha amenaça» per part del Govern espanyol davant la Llei de Residus i ha assegurat que aquests «només obren la cooperació bilateral per dos casos de disposicions concretes» que integra la Llei.

Així mateix, Costa ha afegit que l'Executiu espanyol «els demana que s'arribi a un acord amb la Comissió bilateral» que, segons ha apuntat, hi ha un termini de nou mesos per a dur-la a terme. «Estam convençuts que podem arribar a un acord amb la Comissió, com l'hem fet en altres lleis importants», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.