Setmanari d'informació local - 138 anys

Comença la temporada de menjars preparats, pollastres a l'ast, paelles, food trucks

30335

L'estiu ja s'apropa i ja estem pensant en les vacances. Després de tot un any de treball estem desitjant que arribin uns dies de no fer res, de llevar-se sense que soni el despertador, sense preocupacions. Que la màxima responsabilitat que tinguem sigui si el banyador està net per anar a la platja.

Com volem comoditat i no fer gaire cosa tirem de menjar preparats. I es que els últims anys aquest tipus de negocis han crescut moltíssim per la gran demanda que hi ha. La qualitat del menjar preparat també ha millorat fins a aconseguir que siguin com si estigués a casa l'àvia, menjars casolans a un preu molt competitiu en la majoria dels casos.

El negoci dels menjars preparats son tot una indústria que comença amb empreses com la de Pepebar, una web especialitzada en maquinària d'hostaleria i mobiliari per a restauració que disposa de tot el necessari per muntar tota mena de negocis de menjar preparats. A més, fan enviament a les illes i ofereixen una garantia de 2 anys.

¿Quins menjars preparats hi ha al mercat?


Quan parlem de menjars preparats no parlem d'entrepans freds, ara podem menjar quasi qualsevol plat en qualsevol lloc. Però ¿quins són els més venuts? ¿Quins són els preferits per passar una bona estona d'oci sense preocupar-se que menjaràs quan arribis a casa o que t'emportares per menjar al mig de la muntanya?

Un dels plats estrella per emportar és la paella. Un plat completament mediterrani que és ideal per emportar i menjar a qualsevol lloc. A més no hi ha problema si el mengem fred, és bona igualment. Paella mixta, de verdures, amb carn o amb pollastre, amb marisc ... Hi ha per tots els gustos. Els establiments que venen menjars preparats la fan al mateix dia, així que la pots menjar quasi acabada de sortir del foc.

Un altre dels menjars per emportar que més es venen, sobretot els caps de setmana, són els pollastres a l'ast. És molt típic reunir-se amb la família els diumenges i anar a comprar un o dos pollastres a l'ast per tal de no cuinar i gaudir d'un dia de tranquil·litat i bon menjar. Els canelons, patates amb allioli o croquetes són els acompanyants perfectes que també hi venen en aquest tipus d'establiments.

Per últim el tot terreny dels menjars preparat són les food trucks. Han crescut molt durant els últims anys i és molt habitual trobar-les a qualsevol mena d'esdeveniment. Ofereixen tota mena de menjars: pizza, pasta, menjar japonès, hot dogs ... Tenen un bon preu i el menjar és de bona qualitat.

¿Vols posar un negoci de menjar preparat?


Si creus que t'agradaria posar un negoci per vendre menjars preparats Pepebar té tot el que necessites. Disposen de rostidors de pollastres a l'ast, paelles i tot el necessari per a locals com food trucks, menjars preparats i locals on prepara menjar. A més, tenen un blog amb consells per a negocis on podràs trobar idees per millorar el teu negoci, incrementar les vendes, un munt de receptes i estratègies de marketing gastronòmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.