Setmanari d'informació local - 138 anys

Xítxeros amb Empenta: «Volem un Manacor feminista, sostenible i participatiu»

30397

L'organització juvenil manacorina Xítxeros amb Empenta han emès un comunicat on expliquen que són «conscients de la rellevància i la transcendència de les properes eleccions del 26 de maig».

«Assumint que estan en joc la salut de la vida política i, per tant, social del nostre poble, volem reivindicar les nostres propostes i preocupacions decara a la legislatura vinent. Com a associació juvenil, creiem necessari que els grups polítics que actualment tenen representació a l’Ajuntament ens escoltin i permetin que la veu dels joves es visibilitzi». Per aquest motiu, els han fet arribar una carta amb les propostes que consideren primordials.

«El nostre objectiu passa per reforçar la comunicació entre les institucions polítiques i el teixit associatiu per acostar-nos a un model democràtic que realment sigui representatiu», han remarcat.

La carta ha estat redactada mitjançant quatre eixos principals que expressen les següents demandes:
1. La diversificació del model econòmic enfocat en abús al turisme cap altres sectors com el cultural i l’avenç cap a una economia que pugui generar recursos per les ciutadanes.
2. La implementació d’un model urbanístic amb perspectiva ecològica i feminista
3. La necessitat d’espais propis pel desenvolupament del jovent i el reconeixement d’una xarxa associativa real i activa
4. El reforçament de la memòria històrica des de la institució, per tal de permetre la conservació de la nostra identitat i fomentar la transmissió de generació en
generació.

«Volem un Manacor que aposti per un model de cohesió social, feminista, sostenible i
participatiu», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.