Setmanari d'informació local - 138 anys

Ensenyat: «Diumenge les urnes s'han d'omplir de les paperetes de l'única força que fa polítiques d'esquerres i valentes»

30439

El candidat a la presidència del Govern Miquel Ensenyat ha explicat aquest divendres en roda de premsa per què MÉS per Mallorca és «la garantia d'un Govern de canvi i transformador». Així, Ensenyat ha subratllat que diumenge, «les urnes s'han d'omplir de les paperetes de l'única força que fa polítiques d'esquerres i valentes».

«El 26 de maig no és un joc però ens hi jugam molt. Per això demanam un vot de confiança, per continuar fent feina», ha incidit Ensenyat. Per a ell, aquesta legislatura s'ha començat «una revolució en tres àrees de govern: habitatge, ocupació i mobilitat».

El també president del Consell ha assegurat que ha estat MÉS per Mallorca qui «ha marcat la diferència al Govern i ha estat gràcies a nosaltres s'han afrontat temes que cap altre partit duia al seu programa electoral». «No hem de pagar cap peatge a Madrid ni a cap lobby», ha explicat.

Ensenyat ha volgut remarcar que «qui ha donat la cara ha estat MÉS per Mallorca, fent polítiques innovadores». Per la seva banda, Fina Santiago ha recordat que la Llei de residus i la de canvi climàtic porten el segell de MÉS per Mallorca, «com també ho porten la renda social garantida o l'impost de turisme sostenible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.