Setmanari d'informació local - 138 anys

Pau Vadell i Antoni Vidal conversaran en un acte sobre la creació literària

30595

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha organitzat una conversa entre els escriptors Antoni Vidal Ferrando i Pau Vadell en la qual parlaran sobre processos de creació literària durant la Fira del Llibre de Palma amb motiu de la presentació del nou documental sobre una conversa amb Ferrando.

Segons ha informat la Conselleria, aquesta cinta se suma a la sèrie d'entrevistes que inclouen també als escriptors de les Balears Biel Mesquida, Maria Antònia Oliver i Antonina Canyelles i que l'Institut d'Estudis Baleàrics i la Institució de les Lletres Catalanes varen iniciar amb voluntat de continuïtat per a difondre la literatura catalana.

Antoni Vidal Ferrando i Pau Vadell conversaran sobre els processos de creació literària al llarg de les diferents etapes polítiques, socials i personals de tots dos creadors. Al fil dels diferents punts de vista que Vidal Ferrando expressa en la conversa gravada, en la qual parla del seu primer poema, de la llengua, dels seus referents literaris, del seu context social i personal, dels lectors o de la crítica, des de les seves pròpies vivències, els dos escriptors de Santanyí contrastaran la seva experiència en el món de la cultura escrita.

L'acte tendrà lloc dilluns 3 de juny a les 19.00 hores en l'Espai central de la Fira del Llibre 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.