Setmanari d'informació local - 138 anys

Airbnb contesta al Govern que varen recórrer la sanció i estan a l'espera de sentència

30597

La plataforma Airbnb ha contestat aquest dimecres al Govern que va recórrer la sanció que li va imposar el 2017 per una infracció molt greu en la comercialització d'ofertes de lloguer turístic a les Illes, i que actualment estan pendents de sentència.

Així s'han expressat des d'Airbnb després que la vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquets, informés que la companyia s'hauria oposat a pagar la multa i que s'ha iniciat un procediment d'embargament amb l'Agència Tributària, extrems que Airbnb nega.

Cal recordar que, la passada legislatura, el Govern va impulsar una modificació de la Llei Turística que regulava les estades turístiques en habitatges. Com a conseqüència d'aquesta regulació, el Govern ha imposat fins avui tres importants sancions a les plataformes Airbnb, HomeAway i TripAdvisor.

El febrer de 2018, Airbnb va anunciar que impugnaria la multa, que va considerar que anava «contra les famílies locals que comparteixen la seva llar i aporten grans beneficis a Mallorca i les Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.