Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «Els hotelers són una part important del sector turístic, però no han de marcar la política turística del Govern»

30599

La consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha considerat aquest dimecres que «els hotelers són una part important del sector turístic però no han de marcar la política turística del Govern» i ha insistit que «en un futur pròxim s'hauran de pactar els nous 'Acords pel Canvi' i es decidiran quines polítiques dur a terme» en aquest sector.

Així ha respost Busquets preguntada en una roda de premsa sobre el fet que alguns hotelers vulguin algú del PSIB al capdavant de la Conselleria i ha apuntat que, en aquest sentit, «les polítiques també es pacten, igual que ho farà el nou Govern».

Així mateix, ha sostengut que «és clar» que cal avançar cap al turisme de qualitat, «no créixer en nombre de places», ja que «hi ha una Llei que estableix aquest sostre turístic». «Tenim recursos limitats amb un tema damunt de la taula com és la massificació i cal continuar treballant a allargar la temporada», ha manifestat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.