Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern 'estabilitza' la plantilla de la Simfònica amb la incorporació de 8 llocs de feina

30659
El Govern 'estabilitza' la plantilla de la Simfònica amb la incorporació de 8 llocs de feina en un any. | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears segueix treballant per a la recuperació i estabilització del personal de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears d'acord amb els objectius fixats en el Pla de Cultura de les Illes Balears. Concretament, tal com han anunciat aquest divendres, la línia 15 d'actuació recull una sèrie de mesures estructurals per permetre que els òrgans dependents de la Conselleria puguin gaudir d'una major estabilitat a mitjà i llarg termini.

A hores d'ara ja s'han dotat cinc places i s'han cobert dos contractes interins fins que es completi el procés d'oposició. Per altra banda, també s'està tramitant un responsable a l'àrea d'Administració. Finalment, també s'està iniciant el procediment per a cobrir amb interins fins a dues places de violins més.

També cal destacar que s'han ocupat un total de tres jubilacions. D'aquesta manera, les tres jubilacions sumades a les cinc places dotades formen un total de vuit llocs de feina creat entre els anys 2018 i 2019. «Així doncs, el procés de renovació de la plantilla de la Fundació Orquestra Simfònica està en marxa i se segueix fent feina per estabilitzar-les i estudiant la forma de millorar la dotació de les seccions de corda», ha declarat la Conselleria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.