Setmanari d'informació local - 138 anys

Almudena Domínguez, nova cap de la Demarcació de Costes a les Balears

30691

Almudena Domínguez Garcés ha pres possessió com a nova cap de la Demarcació de Costes a les Balears després del seu nomenament per part de la Direcció General de la Sostenibilitat de la Costa i la Mar, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Segons han explicat des de la Delegació del Govern espanyol a les Balears en un comunicat, la delegada Rosario Sánchez ha rebut aquest dilluns la nova responsable per mantenir una primera reunió de treball i abordar amb ella la situació d'aquest departament.

Domínguez substitueix en el càrrec Adriana Pousa, que va cessar en aquestes funcions a finals del passat mes d'abril, i és llicenciada en Economia i Periodisme, i funcionària de carrera del Cos Superior d'Administradors Civils.

En aquest sentit, ha ocupat diferents llocs en l'Administració General de l'Estat, també a la pròpia Delegació del Govern espanyol a les Illes, com a cap de servei en les àrees de Foment i d'Indústria i Energia.

Com a experiència més recent, des de l'any 2013 i fins al passat mes de febrer va assumir la direcció de la Gerència Territorial de Justícia a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.