Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB, Unides Podem i MÉS acordaran paràmetres de sostenibilitat humana i ambiental per a Palma

30739

Les formacions PSIB, Unides Podem i MÉS per Palma han iniciat aquest dimarts les reunions per a configurar el nou govern de l'Ajuntament de Palma, amb el qual pretenen, segons han informat en un comunicat conjunt, «consolidar Palma com una ciutat més justa, sostenible, moderna i innovadora».

Especialment, destaquen la construcció de 1.500 habitatges públics de lloguer assequible per a la ciutadania de Palma, actuar sobre els preus de lloguer d'habitatge o realitzar modificacions normatives per a fixar límits als barris de Palma amb emergència habitacional.

D'altra banda, en matèria de transport, un altre dels acords del nou equip gestor municipal passa per executar l'eix cívic de Nuredduna i continuar amb altres projectes d'eixos cívics, com la prolongació de l'eix de Blanquerna i el Parc de les Vies.

En relació a l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT), el nou govern d'esquerres vol millorar les freqüències de les diferents línies i les condicions de connectivitat entre barris i pobles de Palma.

Així mateix pretén crear un mitjà de transport públic d'alta capacitat, elèctric i segregat, que connecti el centre amb diferents zones de Palma, analitzant la viabilitat tècnica i econòmica dels models de tramvia i trambus.

A més, volen apostar per dotar la mobilitat d'una perspectiva feminista en el disseny i implantació del conjunt de mesures. En particular, les tres formacions han acordat aturades en demanda del transport públic en horari nocturn i millora de les condicions d'il·luminació i seguretat dels diferents punts d'aturada.

Finalment, el que serà el nou equip gestor de Cort ha anunciat que acordaran paràmetres de sostenibilitat humana i ambiental en relació a l'arribada de creuers a la ciutat de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.