Setmanari d'informació local - 138 anys

Yllanes insinua que MÉS «pensa més en càrrecs» i que les «línies vermelles» no existeixen

30823

El diputat electe de Podemos Juan Pedro Yllanes ha suggerit aquest divendres que sembla que MÉS «pensa més en càrrecs o butaques» en les negociacions per a formar Govern, ja que «parlen sistemàticament de la presidència del Parlament o del senador».

Així s'ha expressat Yllanes en declaracions als mitjans a les portes del Parlament, on ha dit que no hi ha «malestar» amb MÉS però sí que veuen «sorprenent» que posin sobre la taula temis sobre la limitació de creuers o el Segon Cinturó. El diputat ha assegurat que són qüestions ja recollides en el programa de Podem. «Aquestes línies vermelles realment no existeixen», ha insistit.

Diu que MÉS «va votar amb entusiasme» a favor del primer tram

En aquest sentit, el cap de llista d'Unides Podem en el 26M ha declarat que el seu partit és «coherent, ja que, es va abstenir en la votació del primer tram del via connectora», mentre que «MÉS vot amb entusiasme a favor».

Per això, Yllanes considera que aquest assumpte «no pot ser un obstacle» per a arribar a un acord amb MÉS, i que, en tot cas, cal «mirar les polítiques que han promogut durant quatre anys en el Consell de Mallorca».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.