Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

L'Ajuntament d'Andratx continua la digitalització del seu arxiu amb documents del segle XIX

30865

L'Ajuntament d'Andratx prossegueix amb la digitalització del seu arxiu.

Ajuntament d'Andratx

L'Ajuntament d'Andratx prossegueix durant aquests dies amb les tasques de digitalització de documents del seu Arxiu municipal, iniciades a finals de 2017, i que comprenen censos, padrons, llibres d'actes de Ple i de la Comissió Permanent des de finals del segle XIX (1868- 2007).

Segons ha informat el consistori, les tasques d'arxiu, adjudicades a l'empresa Libnova, continuen «a bon ritme» des del seu inici, i s'espera que concloguin en el mes vinent.

A més, s'està projectant la difusió de totes les imatges a través d'un repositori digital, on es podran consultar públicament. En total es digitalitzaran 69.000 imatges.

Amb motiu de la celebració aquest diumenge 9 de juny del Dia Internacional dels Arxius, el consistori andritxol ha volgut recordar totes les tasques realitzades durant aquest any i mig, quan es va iniciar la renovació i adequació de l'Arxiu municipal.

En aquests moments s'està treballant en un projecte de modernització de les instal·lacions i ampliació de l'edifici, amb l'objectiu de crear una zona de consulta per a ciutadans i investigadors, i donar lloc a un espai per a exposicions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.