Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament d'Andratx continua la digitalització del seu arxiu amb documents del segle XIX

30865
L'Ajuntament d'Andratx prossegueix amb la digitalització del seu arxiu. | Ajuntament d'Andratx

L'Ajuntament d'Andratx prossegueix durant aquests dies amb les tasques de digitalització de documents del seu Arxiu municipal, iniciades a finals de 2017, i que comprenen censos, padrons, llibres d'actes de Ple i de la Comissió Permanent des de finals del segle XIX (1868- 2007).

Segons ha informat el consistori, les tasques d'arxiu, adjudicades a l'empresa Libnova, continuen «a bon ritme» des del seu inici, i s'espera que concloguin en el mes vinent.

A més, s'està projectant la difusió de totes les imatges a través d'un repositori digital, on es podran consultar públicament. En total es digitalitzaran 69.000 imatges.

Amb motiu de la celebració aquest diumenge 9 de juny del Dia Internacional dels Arxius, el consistori andritxol ha volgut recordar totes les tasques realitzades durant aquest any i mig, quan es va iniciar la renovació i adequació de l'Arxiu municipal.

En aquests moments s'està treballant en un projecte de modernització de les instal·lacions i ampliació de l'edifici, amb l'objectiu de crear una zona de consulta per a ciutadans i investigadors, i donar lloc a un espai per a exposicions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.