Setmanari d'informació local - 138 anys

Son Servera consolida la seva aposta per la cultura, l'art i l'artesania

30867
El poble s'ha omplert de música, art i espectacle. | Ajuntament de Son Servera

La VII Nit de l'Art, el Firó Nocturn i la Fira han tret al carrer el millor de l'art, la cultura, la gastronomia i artesania durant tot el cap de setmana a Son Servera. El poble s'ha omplert de visitants amb ganes de descobrir el que s'havia preparat en aquestes tres de les cites més imprescindibles de les festes serverines.

Un cap de setmana, antesala a les festes patronals, que ha donat el sus a les 19:00h de dissabte amb la VII edició de la Nit de l'Art, un variat espectacle on es veuen representades gairebé totes les arts, per una hora més tard, continuar amb les paradetes de tapes i els concerts que han amenitzat una vetllada cultural i gastronòmica.



Una vetllada que no ha acabat aquí i que el diumenge dematí ha tornat a treure el potencial artesanal i empresarial d'un poble amb arrels ramaderes.

Les Cases de ca s'Hereu han tornat anys enrere per a mostrar com vivien els agricultors serverins. Una mostra de cuina tradicional de la qual ha destacat l'elaboració en directe de confitura d'albercoc i cabell d'àngel, ha estat una de les zones estrelles d'aquesta fira on, els centenars de persones que l'han visitat han pogut degustar de molt bon gust aquesta creació gastronòmica.

Una fira on no han faltat tampoc els cotxes i motos antics, bonsais, jocs tradicionals i tallers que han arrodonit un diumenge familiar on el temps ha acompanyat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.