Setmanari d'informació local - 138 anys

Xarxa, ZOO, Roba Estesa i Pirat's Sound Sistema acompanyaran els Joves de Mallorca per la Llengua en el seu 25è aniversari

30955

Ja hi ha data i lloc per a la gran diada ‘Treu la Llengua’. Enguany, es tracta d'una ocasió especial ja que els Joves de Mallorca per la Llengua celebren el 25è aniversari de l’entitat.

El 5 de juliol Maria de la Salut s’omplirà de reivindicació de la llengua i la cultura de Mallorca amb una jornada que començarà a les 17 h amb una gimcana a la piscina a càrrec de l'Esplai Es Rebrot (cal inscriure's en grups de 4 o de 6 persones al correu esrebrot@hotmail.com).Tot seguit es farà una ballada a la Plaça i després se soparà de pa amb oli i trempó.

En acabar de sopar, xeremiers, flabiolers i dimonis conduiran els assistents cap al poliesportiu del poble on començarà el concert a les 22.30 h.

Pel que fa al concert, des de Joves de Mallorca per la Llengua han anat revelant a poc a poc quins serien els grups que els acompanyarien enguany al ‘Treu la Llengua’. Una vegada finalitzades les confirmacions, ja podem saber que tendrem Xarxa, ZOO, Roba Estesa, Pirat's Sound Sistema i PD Burbaia Rissada.

Les entrades es varen posar a la venda fa just una setmana i ja s’han exhaurit les primeres 500, que tenien un preu reduït de 10 euros. A partir d’aquest dimecres, surten a la venda les entrades generals a 12 €. Les entrades només es poden adquirir online mitjançant aquest enllaç bit.ly/treulallengua25

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.