Setmanari d'informació local - 138 anys

PP i Cs acorden desenvolupar una oposició conjunta en el Parlament

30977

Representants del PP i Cs han tancat aquest dimecres «pràcticament» un acord programàtic de cara a les institucions que governin a les Balears, que toca «temes importants com la baixada d'impostos, el turisme, la llengua, el territori o el canvi climàtic» i, a més, han anunciat que al Parlament, han de dur a terme iniciatives conjuntes des de l'oposició.

Davant els mitjans de comunicació, així ho ha explicat el secretari general del PP, Antoni Fuster, que ha participat en una reunió entre membres del seu partit i de Cs, que s'ha prolongat durant més de dues hores.

Per la seva banda, el diputat al Congrés de Cs, Joan Mesquida, ha ressaltat que l'acord marc és «ambiciós» i que es presentarà aquest dijous davant els mitjans de comunicació de manera oficial, un cop s'hagi polit el «redactat final».

Fuster ha explicat també que de cara a les institucions (poden governar en el Consell d'Eivissa i en diversos ajuntaments) «encara estan negociant però tenen molt bona sintonia».

Sobre la seva tasca en l'oposició a nivell parlamentari, Fuster ha manifestat que a causa de que els seus programes compten amb coses «bastant similars» desenvoluparan iniciatives de manera conjunta. «Nosaltres donarem suport el que presenten i ells ens donaran suport», ha avançat.

Per part, del PP, a més de Fuster, han estat presents el president regional de la formació, Biel Company, i el president insular d'Eivissa, José Vicente Marí-Bosó. Des Cs, a part de Mesquida, han assistit el diputat electe Marc Pérez-Ribas, la secretària d'organització Joana Capó.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.