Setmanari d'informació local - 138 anys

Una hostessa de Vueling li diu a una passatgera: «Catalana filla de puta»

31017

Una passatgera de Vueling ha denunciat haver sofert insults i vexacions per ser catalana en un fil de Twitter publicat aquest dimecres. «En el vol VY8478, de Barcelona a Porto, una de les seves hostesses m'ha dit 'la catalana filla de puta'», ha explicat a través de la xarxa social. «I la seva cap m'ha deixat amb la paraula en la boca per queixar-me en català», ha afegit.

La passatgera ha assegurat que tant el personal de l'empresa espanyola que es troba en la terminal de l'aeroport en el procés de facturació de les maletes com les mateixes hostesses de l'avió «han atès a diverses persones en portuguès, anglès i castellà», però que «amb prou feines entenien el català».

Tot seguit, la usuària ha explicat que després d'haver deixat un tassó de plàstic amb un mocador dins «amb cura a la guantera del seient» perquè les hostesses ja havien recollit les escombraries dels passatgers, ha sentit a l'hostessa cridar: «Quin fàstic! Segur que ha estat la catalana filla de puta».

A causa d'aquests insults, la passatgera ha explicat que s'ha dirigit a la cap de les hostesses per a queixar-se i aquesta li ha respost que no l'entenia i l'ha deixat «amb la paraula a la boca». «Això sí, m'ha deixat clar que allà parlaven en anglès i portuguès i, per descomptat, en la llengua universal», ha conclòs la seva denúncia la passatgera, la qual ha assegurat que presentarà una queixa formal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.