Setmanari d'informació local - 138 anys

155 agents de la Policia espanyola i 109 de la Guàrdia Civil vendran a les Balears aquest estiu

31025

La delegada del Govern espanyol a les Balears, Rosario Sánchez, ha presentat aquest divendres el dispositiu de reforços policials per a l'estiu i ha assenyalat que enguany comptaran amb un total de 264 agents, 155 de la Policia Nacional i 109 de la Guàrdia Civil, cosa que suposa un increment del 22,2 per cent.

«L'objectiu és augmentar la vigilància de ports, aeroports i centres d'atenció turística, potenciar les tasques d'investigació judicial, d'informació per a la prevenció d'amenaces terroristes i agilitzar tràmits en oficines de denúncia», ha explicat en roda de premsa.

Sánchez ha indicat que aquesta planificació «és especialment important a causa de la importància de la indústria turística en l'economia balear així com a la seguretat que s'ofereix als visitants, en referència a altres destinacions turístiques».

En aquesta línia, ha detallat que aquest reforç policial té com a finalitat «incrementar la seguretat ciutadana en zones turístiques, minimitzar els riscos relacionats amb la delinqüència, atendre més ràpid i de manera efectiva les víctimes de delictes i donar una sensació de seguretat a ciutadans i turistes».

Així mateix, aquest reforç durarà «un mes més que a la resta de comunitats autònomes», en total, tendrà una durada de tres mesos, des del primer de juliol fins el 30 de setembre.

D'altra banda, ha explicat que hi haurà un reforç de nou agents en ports, nou a aeroports, i dues unitats d'intervenció policial que vendran de manera esglaonada, cadascuna amb entre 40 i 50 agents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.