Setmanari d'informació local - 138 anys

El professor que va fer la foto dels alumnes fent la salutació nazi és membre Numerari de l'Opus Dei

31385

El professor que va fer la foto dels alumnes del col·legi Aixa-Llaüt del parc Bit de Palma fent la salutació nazi imparteix classes als alumnes de tercer d'ESO i és el membre numerari de l'Opus Dei, Javier Polo Villarmin.

Aquestes darreres hores Javier Polo ha fet desaparèixer totes les seves fotos d'internet, ha tancat l'accés a les seves xarxes, manté el seu perfil a LinkedIn en blanc i la seva fotografia ha desaparegut de la web del col·legi on treballa.

La Direcció d'Aixa-Llaüt ha anunciat aquest dijous que ha imposat una suspensió temporal d'ocupació i sou a Polo i ha informat que el professor és «conscient de la gravetat» del fet i que ha demanat «disculpes i assumeix tota responsabilitat».

La missió dels Numeraris és adoctrinar

Malgrat la declaració pública de la direcció del centre escolar, el cert és que la ?missió? Dels membres Numeraris de l'Opus Dei és la «d'adoctrinar» en la Fe i, també, en el «fervor patriòtic».

Així ho explica el fundador de l'Opus Dei, Josemaría Escrivá de Balaguer, en el capítol 'Llamamiento' del seu llibre més conegut, 'Camino':

904. «Anau, predicau l'Evangeli... Jo estaré amb vosaltres... Això ha va dir Jesús... i t'ho ha dit a tu.»

905. «El fervor patriòtic –laudable- porta a molts homes a fer de la seva vida un 'servei', 'una milícia'. No oblidis que Crist té també 'milícies' i gent triada al seu 'servei'».

Què són els Numeraris?

Segons explica la web de l'Opus Dei, «Es diuen Numeraris (o Numeràries) aquells fidels que, en celibat apostòlic, tenen una màxima disponibilitat personal per a les tasques apostòliques peculiars de la Prelatura; poden residir en la seu dels Centres de la Prelatura, per a ocupar-se d'aquestes tasques apostòliques i de la formació dels altres membres del Opus Dei.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.