Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern disposa del projecte per a la creació del centre artístic Junyer Canals a Deià

31443

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports i la de Territori, Energia i Mobilitat en funcions ja disposen del projecte bàsic del qual ha de ser el centre cultural artístic dedicat al matrimoni Junyer Canals, a Llucalcari, Deià, quan es compleixen 25 anys de la donació, el 1994, de dues cases.

Segons han explicat, el matrimoni del pintor Joan Junyer i Dolors Canals varen donar les dues cases de Ca Madò Bet i Can Dos amb la condició que es creés un centre cultural per part del Govern. En aquestes propietats, l'artista va rebre el llegat pictòric de la passió mallorquina del seu oncle Sebastià Junyer.

En aquest sentit, amb el projecte bàsic, es dóna llum verda al projecte de reforma de les cases i l'adequació dels terrenys, la neteja dels quals ja es va fer fa mesos, per a la creació d'uns espais que es destinaran a una residència per a artistes i a un centre d'exposicions.

Més concretament, el text està redactat per Oscar Canalis i és el resultat d'haver aixecat la planimetria de les propietats i haver convocat el concurs arquitectònic d'idees per a la rehabilitació de les cases.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.