Setmanari d'informació local - 138 anys

Roba Estesa, El Diluvi, Anegats i La Gran Orquestra Republicana actuaran en el marc de la Diada de Mallorca

31481

Els actes populars de la Diada de Mallorca 2019, que es durà a terme a Porreres el 21 de desembre, comptarà amb l'actuació dels grups musicals Roba Estesa, El Diluvi, Phussyon, Anegats i La Gran Orquestra Republicana.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, com cada any, un poble de Mallorca és triat per a acollir els actes d'inici del programa. Aquesta actuació respon a un «clar exercici per a descentralitzar aquesta celebració i fer partícips a tota la ciutadania de l'illa», segons la institució insular.

El director insular de Relacions Institucionals i Presidència en funcions, Marco Herrera i la batlessa de Porreres, Xisca Mora, s'han reunit aquest dimecres per a iniciar la coordinació entre institucions per a oferir una jornada variada i estimulant.

Segons el Consell, aquest conjunt d'activitats «només seran el sobre d'una programació» i a poc a poc es podrà anar coneixent més informació sobre les activitats previstes, que inclouran a més tallers, conferències I activitats lúdiques durant la segona quinzena de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.