Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa per Santa Maria registra 29 sol·licituds d'informació al nou equip de govern

31501

Aquest dijous 4 de juliol l'agrupació electoral Alternativa per Santa Maria, constituïda en les passades eleccions del 26 de maig i que va obtenir un regidor, ha registrat 29 peticions d'informació sobre diferents aspectes de la vida municipal, una per cada any de govern que duu en el consistori el PSM. Volen escenificar així «la falta de transparència» que a la seu entendre s'ha donat durant tots aquests anys.

Alternativa per Santa Maria va decidir no acceptar la proposta d'entrar en l'equip de govern, però manifesta «la seva disposició a cooperar amb totes aquelles propostes que coincideixin el seu programa electoral», que entre altres són la de «prioritzar els interessos generals als particulars, la transparència, la participació ciutadana, la regulació de l'ocupació dels espais públics, una mobilitat sostenible, un mercat de qualitat i iniciar els tràmits per a millorar les instal·lacions esportives i la construcció d'una escola nova».

Alternativa per Santa Maria manifesta la seva «sorpresa i descontent davant els estranys
interessos que han donat lloc al pacte que s'ha arribat entre MÉS i el regidor del PSOE».

Per una altra ASM, manifesta la seva intenció de treballar per a convertir Santa Maria en un «Poble per viure-hi» on les polítiques públiques progressistes serveixin per a «atendre les necessitats de la ciutadania i del medi ambient.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.