Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB reconeix que la relació amb Podem es troba «en un moment crític»

31563

Esquerra Unida a les Balears (EUIB) ha enviat una carta a la seva militància per a explicar-li que estan intentant «reconduir la seva relació amb Podem», amb la qual va concórrer a les eleccions autonòmiques sota la coalició Unides Podem, pel fet que consideren que es troba «en un moment crític». Malgrat això, asseguren que faran «tot el possible per a evitar la ruptura».

En una carta a la militància, la formació els ha citat a una reunió que permeti reconduir l'actual situació, per a evitar, «fallar a la militància de Podem i d'EUIB en el seu conjunt». Unides Podem va concórrer a les passades eleccions del 26 de maig i varen obtenir sis diputats al Parlament autonòmic, un d'ells d'EU per Menorca, Pablo Jimenez pel que consideren que haurien de tenir mes representativitat que la que han obtengut perquè, per exemple, no han accedit a cap càrrec en el Govern.

Segons indiquen, EUIB continua apostant per mantenir «un espai unitari de l'esquerra» que els permeti fer polítiques per a «canviar la vida de la gent i per a lluitar contra les injustícies». Així, aposten per romandre dins Unides Podem, però «amb influència política, visibilitat, estant present en la presa de decisions i participant d'aquestes».

En la missiva, lamenten l'«actual situació» però asseguren que faran tot el possible per a «evitar la ruptura d'Unides Podem» i indiquen que en cas que s'hagi de «prendre alguna decisió, la militància de EUIB serà l'actor que la decideixi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.