Setmanari d'informació local - 138 anys

Jaume Ripoll: «Atlàntida té web, programa de mà, cartelleria i més de trenta títols en català»

31601

El director de l'Atlántida Film Fest, Jaume Ripoll, ha respost la notícia publicada per dBalears titulada 'L'Atlàntida Film Fest, que compta amb suport institucional, ha fet zero comunicacions en català' des del seu perfil a Twitter.

«Atlàntida té web, programa de mà, cartelleria i més de 30 títols en català. A més, les presentacions, comunicacions als canals de FilminCat i tuits han estat en català. No cal recordar el nostre suport al català. Gràcies pel vostre suport al cinema europeu. Plegats millorarem al 2020», ha dit en una piulada.

En una altra piulada ha afegit que «Atlàntida fa 4 anys que recolza el cinema balear estrenant obres de directors balears i catalans. Estic segur que durant tot aquest temps hem rebut el suport del seu mitjà per tal que aquests directors que fan cinema en català arribin a més públic. Sumar, no dividir.»

La notícia de dBalears es feia ressò de les denuncies de diversos lectors que es queixaven de que la presència de la llengua pròpia de les Illes Balears en la comunicació a les xarxes virtuals de l'Atlàntida Film Fest ha estat nul·la fins ara.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.