Setmanari d'informació local - 138 anys

Olga Ballester dimiteix del seu càrrec de Cs per malestar dins el partit

31615

La que fou diputada de Ciudadanos al Parlament en la passada legislatura i secretària d'Acció Institucional del partit a Balears, Olga Ballester, ha dimitit del seu càrrec. La dimissió té lloc dies després de la dimissió del responsable de l'Àrea d'Educació de Ciutadans i portaveu al Parlament, Xavier Pericay, que es va donar a conèixer dissabte passat.

El que fou responsable de l'Àrea d'Educació del partit a nivell espanyol va perdre el març passat les primàries del partit a les Balears davant l'antic secretari de l'Agrupació de Palma de Cs, Marc Pérez Ribas, qui es va imposar per 19 punts a Pericay.

«Des que va haver-hi les primàries a Balears em vaig fixar un període de reflexió que tenia a veure amb si seguia o no en política. Rivera em va demanar que seguís en el Comitè Executiu», va assenyalar Pericay.

Ballester ha assenyalat que davant la «disconformitat» de com s'estan fent les coses en l'àmbit intern a les Balears «el més correcte és renunciar al càrrec». «Cs hauria de consumir més les seves energies a defensar un projecte i ideals i no en altres causes que el mateix partit crea sense tenir necessitat», ha asseverat.

En aquest sentit, Ballester ha dit que «les lluites de poder han estat mal enfocades», ja que encara que considera que «l'ambició és bona un partit s'ha de gestionar amb transparència». Així, ha remarcat que «aquesta mala gestió en l'àmbit intern fa mal al partit».

Ballester ha expressat que assumptes com que Fernando Navarro no encapçalés les llistes de la formació per al Congrés (ho va fer Joan Mesquida) també li va saber «molt de greu». «Ha estat un cúmul de coses però, per part meva, dimitesc sincerament perquè en l'àmbit intern no s'ha actuat amb transparència i consider que s'està danyant el partit», ha dit.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.